5.12.11

Uudiskiri: Detsember 2011 vol.1

Novembri kuu algas uudiskirjaga ja rohkem seda kuud nagu ei olnudki, kadus kuhugi detsembri alguse taha peitu. Nüüd aga on märkamatult siis saabunud see galerii kõige viimane kuu ... ja oi kui palju meil veel tegemisi on. Seepärast kajastub ka selles uudiskirjas vaid osa selles, et infoüleküllust ei tekiks. Teine osa saab selgeks jõulude ajal.

Esmalt on aga järgnevate nädalate jooksul sellised plaanid ...

Tegemiste kalender:

Juba sel reedel, 9.detsembril kell 19:00 avame suurejooneliselt juba kaua tegutsenud Bach Babachi siiski alles esimese isikunäituse „Minu kuldlõiked“, kus saab näha aerograafiga tehtud naisfiguure.

Sellele kohe järgneval lauäeval, 10.detsembril toimub aga LMK disaniturg Kellawärk, mida vapralt korraldamas olen. Kellawärgil saab imetleda ja osta mitmete kunstnike loomingut ja osaleda töötubades. Täpsema info leiab: www.lmk.ee/kellawark2011 ning lähipäevil lisan ka blogisse pikema postituse selle senisest sünni- ja arenguloost.

*Mikser Disaini Maria tehtud pilt meie majade paberversioonidest ja lumistest katustest, millest tundub, et sel Kellawärgil vaid unistada saab.

12.-16. detsembril leiab meid aga Tasku keskusest, kus avame nädalaks koos Disanimaja ja LMK teiste ettevõtetega pop-up poe ja kohviku. Pood saavad olema avatud E-R 15-19. Tulge kindlasti vaatam, kuidas me Disainimajaga koos saame poe tekitatud - Soome Mardilaadal saime sellega koos (nagu pildilt näha) väga edukalt hakkama :)
*Selle tõttu on antud nädalal ka meie kohalik pood loomekas suletud kella 14-st.

Teisipäeval, 13.detsembril kell 18:00 – toimub Etnoehe ja Vanakaru koostöös Vaha nikerdamise töötuba.

Ja vahetult enne jõule, esmaspäeval 19.detsembril avame Mariliin Kindsiko keraamika näituse.

***

23. detsembril sulgeme kell 15:00 ja 24.kuni 26. detsember on galerii suletud - tõmbame korraks hinge, et siis 27ndast alates nelja päeva jooksul lõpetada suurejooneliselt galerii tegevus aadressil Kalevi 13 ja teha sissejuhatus meie tuleviku plaanidesse.

Uudiskirja vol. 2 tuleb siis kui aeg küps.
Stay tuned ;)

No comments:

Post a Comment