27.12.11

Sille Sikmann "Rännaku algus"

Loov galerii ühepäevaste näituste sarjas saab 28.detsembril näha Sille Sikmanni meeste kingakollektsiooni näitust ja esitlust “Rännaku algus”.

Esitlusele tuleb meeste kingakollektsioon nimega "Charmer", mis valmis 2011 aasta Erasmuse suvepraktika raames Ungaris Budapestis kingadisaineri Anna Zaboeva juures. Lisana toimub kell 17 kollektsiooni presentatsioon ning sissejuhatus Sille loodava brändi tuleviku plaanidest.

Oma soovi osaleda Loov galerii viimaste ühepäeva- ehk äkknäituste projektis kirjeldab Sille kui võimalust esemeid esitleda sellisena, et see oleks kunstipärane, kuid samas ka praktilise ja vajaliku sisuga toodete endi jaoks. “Näituse inspiratsiooniks oli suvel Ungaris praktikal kogetu, kus disainer Anna Zaboeva kingapoes toimus iga kuu mõni omamoodi esitlus ja just eesmärgiga erineda ning teha natuke teistmoodi kui on harjutud tegema. Nõnda teen seekord minagi,” ütleb Sille.

Sille Sikmann on Tartu Kõrgema Kunstikooli nahadisaini IV kursuse tudeng, ta on osalenud nii maali- kui erialastel grupinäitustel. “Rännaku algus” on Sille esimene isikunäitus nahadisainerina. Ta on läbinud Tartu Loomemajanduskeskuse eelinkubatsiooni ning peale kooli lõppu plaanib luua meeste kinga ja aksessuaari brändi.

“Rännaku algus” on avatud 28.detsembril kell 11-19, kollektsiooni esitlus toimub kell 17:00

No comments:

Post a Comment