3.5.13

Täika ja turg

Kallid LOOV fännid, kes te mind kaua pole näinud ja kindlasti igatsenud (keegi peab ju ennast meelitama ka), siis nüüd saab mind ja muidugi LOOV origamisi näha kohe kahel järjestikusel laupäeval, samal ajal, samas kohas - Loomemajanduskeskuses.

   


Esmalt juba homme, 4.mail kell 12-16 ja seda Müürilille täikal, kus olen väljas (hetkeseisuga) 40 paari origamidega ning lisaks, täikale siiski omaselt, lahedate riietega, mis minu (ja paari sõbra) riidekapis kahjuks on jäänud ülearusteks, loodetavasti leiavad aga uued toredad omanikud.

Tegemist on selle aasta esimese õues toimuva üritusega, ilm ennustab olla ilus ja kohal saab olema kindlasti väga palju lahedaid müüjaid koos oma ainulaadsete riiete, vinüülide, raamatute ja ka igasuguse isetehtud kraamiga. Minu kohver on pakitud ja näeme juba homme. 


Järgmisel laupäeval, 11.mail kell 11-16 leiab aga aset Disainimaja korraldatud Kunsti- ja Disainiturg, kust siis vastupidiselt täikale, leiab ikka vaid ise loodud kunsti ja disaini. Sinna tulen samuti origamidega, lisaks aga ka esmakordselt oma uue projektiga, mis on vaikselt eraldunud LOOV brändi küljest.

Tegu on ühe suurema projektimõtte esimese viljaga, milleks metallehete kollektsioon nimega 'The Unified Field'. See asi saab siin uuel nädalal endale eraldi postituse ka, esimesi pilte ja mõtteid saab aga Unified Field FaceBooki lehelt lugeda-vaadata. 

No comments:

Post a Comment