4.12.12

Laada, turu ja täika hooaeg

Ja juhtuski nii, et november jäi täiesti blogivabaks. Kuid ei ole hullu, detsembris toimub see-eest küllaga. Ühes ja teises vormis on LOOV esindatud hetke seisuga viiel üritusel.

*2011 pop-up jõulupoe ehete
väljapanek Tasku Keskuses.
8. detsember: Juba sel laupäeva saab LOOV olema esindatud lausa kolmes kohas korraga. Mõningase nõuga aitasin Disainimaja Hedvigat LMK jõululaada korraldamisel, seega vaimselt olen kohal. Juba kolmandal Kellawärgil saab osta nagu ikka toredat kunsti ja disaini, osaleda töötubades ning ennast muidu hästi tunda. LOOV origamiehteid saab ka loomulikult osta :)

Samal ajal kui Tartus käib Kellawärk, olen ise hoopis kodulinnas, Põlva Jõululaadal (kell 9-15), minu väike õde Maarja aga esmakordselt toimuval Alatskivi Lossi Jõuluturul (kell 10-15), kus on ka hea võimalus lossipreilidega teha lossi ringkäik, osaleda töötubades ja lõpetuseks veel ka kontserdi elamus saada. Mõlemal üritusel on LOOV esindatud nii oma origamidega, kui ka erinevate meile seni rohkem ja vähem tuntud kunstnike ehteloominguga, nn: Etnoehe, Jane's Addiction, Tikobella, AnniMoodi ehted ja Lili Lind.

14. detsember: on aeg meenutada kunstikooli aegu ja seetõttu panen seekord vaid oma loomingu välja TKK Jõululaadale (kell 16-19). Üritus, mida tasub külastada, sest see sisaldab endas ka veel näitust ja pidu. 

15.detsember: on aeg lõpuks osalea ka Müürilille Täikal. Seal paneme müüki nii LOOV origamid, teiste kunstnike ehted kui ka pärleid isiklikest riidekappidest.

Nii palju siis detsembri graafikust esialgu. Loodan näha ikka nii uusi kui vanu sõpru! 

No comments:

Post a Comment