1.10.11

Uudiskiri: Oktoober 2011

Veidi vaiksevõitu septembrile järgneb Loov galeriile, aga ka LMK-le ja linnale tegus oktoober. Nimelt algab esmaspäevaga Ettevõtlusnädal, kus Loov galerii osaleb vapralt nii kuulaja kui tegijana. Selle järgneb galeriis aktiivne õpitubade nädal ning alates 17.oktoobrist täitub linn Sügispäevalistega ja ka nendelt üritustelt me muidugi ei puudu. Kõige selle vahepeal jõuame aga ka veel päris mitu näitust avada.

Tegemiste kalender:

Ettevõtlusnädal algab 3.oktoobril, 3.-7. oktoobril saab Dorpati konverentsikeskuses tutvuda Tartu Noore Kunsti Oksjoni näitusega „stART“
Oksjon toimub 7.oktoobril kell 17.


Kuni 4. oktoobrini saab galeriis näha näitust „Karvavahetusaeg. Lapimma nüüdiskunst“

Kolmapäeval, 5. oktoobril kell 17:00 avame Liis Koger'i näituse „Kohtumine“

Laupäeval, 8. oktoobril on Eesti loomingu päev Tartu kaubamajas, kus väljas ka mitmed meie kunstnikud oma toodetega. Galeriis toimuvad aga samal ajal ettevõtlusnädala raames töötoad. Kuigi need on juba osalejatega täitunud, võib igal juhul läbi astuda, et uudistada ja võibolla leiame ka võimaluse õpitube laiendada.

Baltic Beads'i õpitoad:
Esmaspäev, 10.oktoober, kell 18:00 Soutache algajatele
Kolmapäev, 12. oktoober, kell 18:00 Pärliussid
Neljapäev, 13.oktoober, kell 18:00 Õhuline pitsitaoline ehe
*õpitubadele saad registreerida Baltic Beads siin. Osalustasu on 10€.

Teisipäeval, 11.oktoober, kell 18:00 toimub Vanakaruvalukoja ja Etnoehte Vahanikerdamise töötuba, registreerimiseks kirjuta: etnoehe@gmail.com, osalustasu 9€.

17.oktoobril algavad Tartu Tudengite Sügispäevad, kus osaleme juba kolmandat korda riiete vahetamise aktsiooniga, mis leiab aset 21.oktoobril kell 13-18 ja 22.oktoobril kell 11-15.

Kolmapäeval, 19.oktoobril avame uue näituse, mille täpsem sisu selgub veel.
Kolmapäeval, 26.oktoobril avame Tartu Kõrgema Kunstikooli tekstiilitudengite näituse OMA ASI – ASJA OMA

Seega, tegevust jagub :)

No comments:

Post a Comment