19.4.10

Senbazuru

Alustuseks ... ka Postimees tegi kokkuvõtte.

Minul aga ei olegi palju öelda, tore oli, vaatamata vahepealsele kurgede üleküllastusele. See hetk kui nad aga kõik väljas särava päikese käes rippusid, oli jälle kõik ilus :D Nüüd aga las pildid räägivad, mõnede kommentaaridega. Ilmselgelt Valter jäädvustas.

Toas oli niiiii palju kurgesid, 1132 siis tervelt, päris kõiki tuppa rippuma ei saanudki, aga 1000 kindlasti oli.

Esimene tamiil sai väga dramaatiliselt läbi lõigatud ja abiväed hakkasid liikuma. Nähtavasti on inimesed palju õnnelikumad kui nad on puu otsas, loodetavasti kehtib see siis ka kurgede kohta :)




Aga siia lõppu ka veidike statsitikat ja kiitust. Võin väita, et ise sain hakkama 155 kure voltimisega. Sõpradest kõige vapram oli Evely 101 kurega. Linda koos Marta ja Žannaga said hakkama täpselt 100 kurega, sama arvu kurgesid tõi meile ka Tartu Erakooli kolmas klass.

Ülejäänud saabunud kurgede pakid jäid siiski alla 50. Siia ka üldsusele teadmiseks siis 10-50 teinud vaprad (nimed loenduslehtedelt): Erika, Valter, Kersti, Liina, Kärt, Marili, Laura P., Laura T., Piret, Angela, Kaarel, Ott, Thea, Kaie, Merike, Anna, Aleksandra, Pulloveri kaupluses voltijad ja TKK nahadisaini II kursuse neiud.

Suured tänud lähevad muidugi igaühele, kes ka kasvõi ühe kure voltis, iga kurega saime ju sihile lähemale ja selle lausa tublisti ületatud.

Järgmise aktsioonini seega ;)

No comments:

Post a Comment