31.7.13

Intsikurmu Festival

Minu koduses kalendris on augustikuu juba ette keeratud ja see tähendab vaid ühte: Põlvas on jälle käes festivaliaeg.

Eelmisel suvel sai täis Uue Ajastu Festivalide ring, kolme aasta sai leitud Armastuse, Rahu ja Õnne sagedused ning nüüd on aeg liikuda uutele aladele. Sel aastal on toimunud mõningad muudatused, festival on kolinud linna keskelt kohaliku Intsikurmu metsa sügavustesse.ja sellest saanud endale ka nime Intsikurmu Muusikafestival.

Olles ise Põlvas üles kasvanud, on Intskurmu mulle vägagi tuttav koht. Seal sai lapsena pikniku peetud, kehalise kasvatuse tunnis joostud ja korra ka kelguga valusalt vastu puud sõidetud. Ka vana laululava tossavaid varemeid nägin peale seda, kui ilus puitehitis kahjuks hävis. Kohalike rõõmuks aga tekkis asemele samasugune ilusa kõlaga lava, mis nüüd festivaliks ajutiselt huvitava uue ilme saab. Ehitustööd on juba käimas ja külalised on oodatud alale juba sel reedel.

Oma kohaliku LOOV müügikoha oleme ka sel aastal korralikumalt ette võtnud. Telgi avame juba reedel koos festivali väravatega kell 16:00 ja oleme avatud mõlemal päeval, kuniks jagub esinejaid ja külastajaid. Tavapäraselt on meil kaasas Lõuna-Eesti kunstnike pisemat sorti loomingut, peamiselt ehteid. Lisaks aga leiavad sel aastal meie juures endale koha ka esinejate meened: plaaid, t-särgid.


we LOOV art kunstnike hulgas 
saavad olema esindatud:

we LOOV origami / FB
Jane's Addiction / FB
Kadri kotid, ehted
Lili ehted
Trükimuuseum

*Teisi pilte vaata LOOV FB lehelt.


Esinejatest on seni lubanud plaate, raamatuid ja särke kohale tuua: Candy Empire, TarSlämm, Vaiko Eplik ja Eliit, Tenfold Rabbit ... nimekiri aga pikeneb kidlasti veel!



Näeme metsas :)



Intsikurmu muusikafestival from Kurmu on Vimeo.

No comments:

Post a Comment