19.6.12

'we LOOV exhibition' Tallinnas - üleskutse!

'we LOOV exhibition' kolib Tallinna Telliskivi loomelinnakusse näituseid tegema. Seda nimelt terveks augusti ja septembri kuuks. Sellega seoses üleskutse kunstnikele - tulge näitust tegema! 


Pinnast: Näitusteks on kasutada kaks pinda kahel korrusel. Mõlema ruumi näituseks kasutatava pinna suurus on ümmargusel 6x8 meetrit. Kõik seinad on varustatud riputusvõimaluste ja kohtvalgustitega. Mõlemal pinnal on pikemates seintes terves ulatuses aknad, ühel pinnal on pikuti keskelt eraldav sein. Seega sobib üks korrus enam pinnaliste, teine ruumiliste väljapanekute jaoks. Oodatud on igasugused näituseideed, mis lubavad pinnale läheneda loovalt. Täpsemate ruumi andmete jaoks küsi, katsun täpsustada.

Pinna kasutamise eest ei ole ette nähtud üüri, küll aga jääb kunstniku kanda näituse reklaami, avamise, näituseks vajalike lisavahendite jm korralduskulud, mille osas teeme arvestused ja kokkulepped individuaalsestest vajadustest lähtuvalt.


*Ülemine pilt eraldusseinata (skulptuurisõbralikust) ruumist, alumised eraldusseinaga ruumist.

Taotlemaks: Ootan näituse idee/kontseptsiooni lühikest kirjeldust, teoste andmeid: hulk, formaat, võimalusel fotod (tööde hulga ning formaadi juures arvestada kindlasti ruumi võimalustega). Märkida ära ajavahemik, mil saad oma tööd eksponeerimiseks tuua. 

Oma näituseidee palume saata: loov.galerii@gmail.com 1.juuliks!!!

Galerii pakub omalt poolt vajadusel näituse reklaamplakati kujundust ja suurt näituste korraldamise kogemust, mis aitab eelkõige esimeste isikunäituste korraldamisel. Oleme alati nõu ja jõuga abiks, seega pöördu ideede ja muredega julgelt!

No comments:

Post a Comment