1.8.11

Uudiskiri: August 2011

Et septembriks olla värkse ja väljapuhanud, teeb Loov galerii augustis veel viimase hingetõmbe pausi ning puhkame 5. kuni 14. august. Sel ajal on ka meilidele vastamine ilmselt viivitusega. Küll aga saab häda korral mind alati telefoni teel kätte.

Tegemiste kalender:

Puhkuse eel, 4. augustil aga voldime Põlvas toimuva Uue Ajastu Festivali – Rahu Sagedus – tarbeks galeriis kurgesid. Kuna origami kured meil eelmisel kevadel südamelähedaseks juba said, siis olime igati nõus neid rahu sümbolina ka see aasta aidata voltida ning puu otsa riputada. Seega on kõik, kes soovivad oma panuse anda ja kure voltimist õppida, teretulnud 4.augustil galeriisse!

Rahu Sagedusel (vt FB eventi) meie puhkus ka lõppeb, ja 13. augustil leiab Loov galerii müügileti Uue Ajastu Festvali alalt Põlvas.


15.augustil, esmaspäeval kell 18:00 toimub Baltic Beads õpituba: Helmespõimingud algajatele
Selle kursuse käigus tutvub õpilane helmespõimingute tehnikaga. Käsitletatakse võrgu punumise võimalusi, mille tulemuseks on poolvääriskividega kaelaehe või käevõru.

16.augustil, teisipäeval kell 18:00 toimub Baltic Beads õpituba: Soutache algajatele
Selle kursuse käigus tutvustatakse õpilastele Soutache tehnikat – vana käsitöö liiki, mis oli mitusada aastat kasutuses vaid teatrites kostüümide kaunistamiseks, kuid viimastel aastatel sündis uuesti käsitööehetes ja muutub aina populaarsemaks kogu maailmas.

18.augustil, neljapäeval kell 18:00 toimub Baltic Beads õpituba: Geomeetrilised kujud seemnehelmestest
Tunni käigus tutvuvad õpilased tehnikaga, mis võimaldab valmistada geomeetrilisi kujukesi seemnehelmestest. Näidiseks saab valmis ruut, mida saab kasutada näiteks ripatsina. Edaspidi saab sama tehnikat kasutades valmistada ka muid kujukesi - tähed, lilled või veel keerulisemad elemendid.

Baltic Beads töötubade osavõtutasu: 10€ (sisaldab materjale). Õpitubadele registreeru siin!


25.augustil, neljapäeval kell 18:00 toimub Jume Organica töötuba: Sügiseks kodu särama
Puhkused on peaaegu läbi ja nüüd on viimane aeg sügiseseks suurpuhastuseks valmistuma hakata. Kui soovid seda teha rahakotti ning loodust säästes, siis on see õpituba just Sulle. Räägime tavalistes puhastusvahendites sisalduvatest kahjulikest ainetest ning lükkame keskkonnasõbralikumale puhastamisele hoo sisse isetehtud puhastusvahenditega. Meisterdamisele tulevad muuhulgas küürimispasta, klaasipuhastusvahend, põrandapoleerija ning üldiseks puhastuseks ja plekieemalduseks passiv sprei. Lisaks muidugi kamaluga nippe ja trikke, kuidas kodu lihtsamalt ja tervislikumalt korras hoida.
Osalustasu: 7€

*Vajalik etteregistreerimine: helen.puistaja@gmail.com või telefonil 5537169 (hiljemalt päev enne õpituba)

No comments:

Post a Comment