29.8.11

Rahu Sageduse meenutused

See oli laupäev, 13. august, kui Loov galerii, ehk siis mina ja Kersti, käisime Põlvas Uue ajastu Festivalil. Täna on aga lõpuks see päev, kus vaatasin läbi erinevate inimeste fotojäädvustused ja kogusin kokku oma mõtted, et teha ehk veidi teistsugune postitus. Selline kirjeldav.

Seega, oli see siis laupäeva hommik, mil me Kersti juures Mustakurmus (Teet Lauri sepikoda aknast paistmas - jah see on reklaam) ennast sombusel hommikul ärkvele ajasime ja hommikukohvi juues ilma üle, mis eelmisel päeval päris vihmane oli, arutlusi pidasime.

Laskmata ennast aga pilvedest häirida, asusime teele. Rääkides pilvedest, siis nägime oma 17km teel Põlvasse, kõige jaburamat pilve mida ette kujutada. Pidasime autogi kinni, et saada aru, miks küll üks väike pilve hakatis hõljub üksi põllu kohal, seda kuskil viiekorruselise maja kõrgusel. See jäi müstikaks. Jätkasime sõitu raadiost kostuta päeva paremat poolt ennustava laulu saatel.

Põlvas aga liikusid juba esimesed unised festivali külastajad ringi, ka meie võtsime sisse elamist rahulikult, lõuna paiku paigutasime asjad välja peaaegu 1000 kurge enda küljes hoidva suure tamme kõrvale ning silmanurgast tundus ka juba päikest näha olevat.

Päeva põhiosa möödus hea muusika, mõnusate inimeste, rohke suhtlemise ja kurgede voltimisega. Sest puu otsast oli siiski neid veel mõned puudu, see viga sai aga parandatud ja kurgesid sai ka veel laiali jagamiseks küllalt.

Juba peale lõunat oli päike saanud pilvedest täielikult võitu ja meeleolu muutus sõprade keskel augustikuu madala sooja päikese käes aina paremaks. Boonuseks oli meie asukoht, kus oli ideaalne vaade otse lavale.





Nii mõnigi festivali külastaja sai rõõmsaks uue ehte omanikuks, seega meie ülesanne sai täidetud ning asusime asju pakkima ja ülejäänud üritust ja esinejaid nautima. Ilm püsis mõnus ja lasi täielikult nautida Põlva Kultuurikeskusele projetseeritud värvide ja piltide vaatemängu. Sealjuures pasitis kuklasse eriti suur ja ilus täiskuu.

Saavutasime täieliku Rahu sageduse :)



Jäädvustasid: Indrek Illus, Marek Mengel, Maris Tomba, Sten Torop, Meelis Seedre

No comments:

Post a Comment