8.3.11

Salaaed Viru keskuses 11.märstil

Viru Keskuses tutvustatakse Eesti, Läti ja Soome loomeettevõtete toodangut näitusmüügiga Salaaed

Reedel, 11. märtsil toimub Viru Keskuse aatriumis rahvusvaheline näitusmüük Salaaed, kus oma tooteid ja teenuseid tutvustab ligi kolmkümmend väikeettevõtet Eestist, Lätist ja Soomest. Kell 19 leiab aset Loomeinkubaatori moedisainerite samanimeline moeshow.

ESA juhatuse liikme Anu Lõhmuse sõnul on näitusmüügi eesmärgiks laiema kandepinna loomine mikroettevõtete tegevusele. „Loomeinkubaatoris ja Eestis laiemalt on väga palju autentseid ja kvaliteetseid tooteid ning teenuseid pakkuvaid väikeettevõtjaid, kellest laiem avalikkus kahjuks midagi ei ole kuulnud, sest nad ei paista suuremate tegijate varjust lihtsalt välja. Ka on neil sageli kesisemad võimalused enda reklaamimiseks. Inkubaatori ühisturundustegevuste kaudu toetame väikeettevõtjaid enda nähtavaks tegemisel. Näitusmüügi kandev teema Salaaed ongi inspireeritud sellestsamast ideest - tuua oma tooted n-ö salajasest aiast, kus neid hoolega kasvatatakse, peidust välja, laiema avalikkuse ette," sõnas Anu Lõhmus.

Näitusmüügil osalevad lisaks Eesti ettevõtetele ka Läti ja Soome väikesed loomeettevõtted. Üritus saab teoks tänu rahvusvahelise projekti SMEDGE kaasrahastusele.

Müügipäeva kulminatsioonina algab kell 19 Loomeinkubaatori moedisainerite kevadine lennukas moeshow, kus oma uusimaid kollektsioone esitlevad Lilli Jahilo, Liina Stein, Kalle Aasamäe, Xenia Joost ja Jaana Varkki.

Eesti, Läti ja Soome väikeettevõtete näitusmüük toimub 11. märtsil kella 13-21 Viru Keskuse aatriumis, moeshow Salaaed algab kell 19.

No comments:

Post a Comment