16.3.11

Flashback!

Olles paar päeva tagasi kogematan seinalt koos teibiga ka ühe värvi lataka ära tõmmanud, tutvustaks ka teistele, kuidas see kõik siiamaani üldse jõudis ... et seinal on midagi teibiga kinnitatud.

Lühidalt: idee midagi teha sai alguse juba sest ajast kui üldse mõelda oskan, jätkus pea 7 aastat tagasi Tartusse kolides igat võimaliku äripinda piiludes ja sai konkreetsema vormi Tartu Ülikooli Ettevõtluskeskuse Ettevõtluskodus. Idee sai nimetuse - Galeriikohvik.

2008 aasta lõpus, kui kuulutati välja Tartu Loomemajanduskesuse loomine ja ruumide konkurss, muutus idee plaaniks. Siis astusime ka esimest korda Kalevi 13 ruumidesse koos Mariliisiga.
2009 jaanuaris saime ruumid, veebruaris ettevõtte vormistatud ... ja nii see läks. Sujuvalt kadus meie ettevõtmisest kohviku osa ja jäi galerii.

Peale poolt aastat hektilist tegustsemist nägi 2009 aasta juulis müügiruum selline välja:

Hämmastav, kui kaua aega tagasi see tundub olevat, kui palju meiega selle hetkeni juba juhtunud oli ja kui palju veel ees ootamas.

Kel huvi rohkem meie selle aja tegemistest lugeda, siis saab seda teha galeriikohviku blogis - galeriikohvik.blogspot.com

No comments:

Post a Comment