31.8.10

4. september 2010

See on üks tähtis päev!

Esmalt sellepärast, et siis saab Tartu Loomejanduskeskuse avamisest täpselt aasta. Pidustused toimuvad aga 8. septembril (täpsem info aga tulekul).

Veel on see päev tähtis, kuna siis toimub kaks toredat üritust: esiteks - Tartus on Rock&Art, kus me eelmine aasta oma debüüdi tegime, ka see aasta oleme olemas. Üritus on tasuta, saab kunsti, muusikat, tattoosi ja kõike muud head nautida.

Sel päeval on aga veel üks tähtis üritus. Nimelt Mustakurmu Motopall 2010 (vt üritust FaceBookis). Toimub see Mustakurmu külas, Ahja vallas, Põlvamaal. Küsite, et miks küll kuskil Põlvamaal toimuv üritus nii tähtis on. Põhjuseid mitmeid: alustuseks on tegemist siiski kodumaakonnaga. Ürituse korraldajad on Teet ja Kersti (kellest olete juba kuulnud). Nendega toimib meil aga vastastikuse abistamise süsteem.

Andeka sepa Teedu töid on meil ka vahepeal müügil näha olnud ja tuleb ka veel hiljem. Ka maalid ripuvad müügiruumi seinal vaid tänu Teedu tehtud sepanaeltele.

Üritan omalt poolt anda ka panuse selle laheda ürituse kordaminekuks. Galerii rebib ennast pooleks ja kõik mis ei jää Tartusse üritusele, läheb Mustakurmu, kus lisaks müügile, juhendame ka talgikivi õpituba.

Spetsiaalselt ürituste jaoks on meil juurde tulnud Tikobella ehteid, ports Heavy Mentali särke ja pikisilmi ootame veel mõndasi asju, mis aga jäävad üllatuseks.

Õues näeme ;)

No comments:

Post a Comment