22.8.10

Sünnipäevanäitus

Alates 23. augustist on LOOV galeriis avatud galerii aastatst tegevust kajastav näitus. Vaatame tagasi toimunud näitusetele, üritustele ja õpitubadele ning hetkedele-emotsioonidele.

Esimese tegutsemisaasta jooksul on galerii korraldanud 17 näitust, millest enamus noorte kunstnike esimesed isikunäitused. Samas on meie väikeses ruumis endale mõneks nädalaks koha leidnud ka Ameerika Saatkonna korraldatud fotonäitus, Soomest pärist nägemisvaegusega kunstnike näitus ning ka majs teguseva Ulm Stuudio ja Tartoo-Tattooga koostöös loodud fotonäitus..

Meeldejäävamaks on aga kujunenud ilmselt galerii projekt nimega Senbazuru, mille käigus sai tublisti üle tuhande paberkure volditud ja mille tulemusel pisikesed paberkured ka kõrvarõngaste näol on müügigaleriisse kolinud.

Kõik see ja palju muud tuleb nähtavale läbi meie aktiivselt toidetud blogilehe, mille väljavõtted samuti näituseseintel väljas.

Nii näituste kui ka noorte kunstnike müügis olevate töödega oleme loodetavasti toonud midagi uut ja huvitavat meie külastajatele ning loodame seda ka teisel tegevusaastal jätkata. Seepärast ootame tartlasi näitusele ka arvamust, kriitikat, nõuandeid ja oma soove jagama.

Näitus ootab külastajaid 7.septembrini.

*Selline näeb välja Heleni protest plakati tegemise vastu ;)

No comments:

Post a Comment