9.2.10

Kersti ja Sven

Jätkuks meie tutvustamisele, peab ka ära mainima vaprad mööbliosakonna kaalslased, kes algusest saati abiks olnud. Alustades mööbli poistega, kes aitasid remontimise ajal ja olid ikka esimestel näituste avamistel moraalseks toeks.

Päris esimestest päevadest on aga üks põhiabiline olnud Kersti, koos on mõeldud/ korraldatud/ tehtud...
Muidu tegeleb Kersti peamiselt restaureerimisega (mööbliosakond lõpetatud sel alal), projekte kirjutab ka, tuulikute teemalisi eelkõige. Koos on käidud neid mõõtmas ja uurimas nii Saaremaal kui Hiiumaal. Oo ja ilusad on need käimised olnud alati :)
Kersti oli ka koos Sveniga valgusti workshopi juhendaja.

Sven on muidugi peamine oskustega inimene ses osas, õigem oleks öelda muidugi, et ei ole vist ala, millest Sven midagi ei teaks. Esindab tema siis mööbli vilistlaste disaini poolt ja ka sellega peamiselt tegeleb ... valgusteid on ka galeriis näha olnud.

Kaks suurepärast inimest, kellele ma võlgnen palju tänu oma ettevõtmise elluviimisel. Lisaks sellele, on Kerstiga alati mõnus hommikul kohvi juua ja räpi pidudel käia :D Sveni pannkoogiõhtud on ka omaette legendaarsed.

Ilmselt ka tulevik toob meil huvitavaid õpitubasi ja muud toredat koostööd.

Korra tuleb veel ära mainida, et Kersti on suurepärane restauraator (ka muusikainstrumentide alal) ja Sven väga detailne ja andekas mööbli disainer. Nende abi leiab ikka Loov galerii kaudu :)

Pildid siinkohal eelmisest aastast, mil toimus meil väike inkubaatorisse sisenemise tähistamine :)
(Rando jäädvustas)

No comments:

Post a Comment