11.11.09

Tere, mina olen Helen

Interneti turunduse koolitus teeb kurja ... teeme siis meie suhtluse isiklikuks, kui see veel siiani küllalt pole... räägime siis veits galerii projekti taga olevatest inimestes. Otseloomulikult alustan siis ikka endast ;)

Mina siis algatasin selle ettevõtmise, küll alguses natuke teiste sihtidega, kuid nüüdseks jõudes arusaamani, et nii nagu on, ongi täpselt õige. Käin koolis, korraldan näituseid, istun galeriis ja ootan rõõmuga huvitunud külastajaid. Kui näitustega nappust, siis viin oma suuri ideid ka ellu.

Paljudele vist paistan oma laua taga kuri olevat, kuna ukse pealt nii mõnigi kaugemale ei jõua ... kuid jah, üritan ennast parandada ... "sul on karm, aga väga positiivne aura" ütles mulle kallis inimene. Üritan seda positiivset aurat panna oma galeriisse, mida ma aina rohkem hakkan armastama. Sihiks on kujundada galerii oma näo järgi, tuues ainult minu kvaliteedi normidele vastavaid näitusi, uuenduslikke, huvitavaid- sama kehtib ka müügi kohta.

Ootan hea meelega kõiki, kel küsimusi, muresi, ideid, mille elluviimiseks abi vaja. Olen alati meeleldi inimesi kokku viinud ja häid suhteid tekitanud, üritan seda ka äris teha.

Otse saab minuga kontakti mailil: helen.puistaja@gmail.com

Niiapalju siis minust hetkeks (tohutult asjalik firma postitus oli see, ausõna) ... ehk varsti lubab mu ego kirjutada ka teistest ;)

Mõnusat novembrit kõigile, eks ikka oma sünnipäeva kuu on kõige toredam (pilt 1.nov suurepärasest ilmast, autoriks Valter)... loodan seda ka siis teistele!

2 comments:

  1. :) väga asjalik indeed ... tagantjärgi soojad sünnipäevasoovid kah ;)

    ReplyDelete