15.11.09

Pidu :)

Väike kõrvalepõige galerii uudistest... nimelt võtan hetke, et jagada oma rõõmu õnnestunud sünnipäevapeost Loomemajanduskeskuses - galeriis, fotostuudios, kohvikus, fuajees. Siin ka mõned jäädvustused Moulin Rouge'i teemalisest üritusest.


Suured-suured tänud kõigile kes õnnestumisele kaasa aitasid, eelkõige Piretile Ulm fotostuudiost, kes organiseeris mõnusa valguse ja viitsis meiega stuudios võidelda. Muidugi ka Kultuurikohviku perenaisele Margitile, kes lubas meil kohvikus pidutseda ja Raulile, kes üldse lubas meil maja rahvast täis ajada! Ikka ja jälle ka tänud Kerstile ja Teedule, kes organiseerisid helisüsteemid, Helenale ja Bachile muusikavaliku eest, Põlva Restorani toredatele kokkadele eriti maitseva toidu eest ning Helvele ja Andresele, selle kohale toomise eest.
Minu suurimad tänud ka kõigile, kes kostüümiga vaeva nähes ka oma osa õnnestumisele andis, siinkohas ka veel Valterile, selle kogupildi jäädvustamise eest!

Zidler: "Outside it may be raining, but in here it's entertaining, Outside things may be tragic, but in here we feel its magic. "


No comments:

Post a Comment