1.6.11

Uudiskiri: Juuni 2011

Meeldetuletuseks: Sel aastal on Loov galerii avatud terve suvi, et aga ka meie natuke puhata tahame, siis on galerii suveperioodil laupäeviti suletud. Küll aga võib meid vahest leida laupäeviti erinevatel üritusel.

Üks nendest ka meie majas juba varsti tulemas - 10.ja 11. juunil leiab Tartu Loomemajanduskeskuses aset Ehtefestival „Ilu asi“
Festivali kohta loe lmk.ee/ehtefestival ja attendi ka FB üritusele, kus saad alati kõige uuema info!

Tegemiste kalender:

10.juunil, reedel kell 12:00 toimub ehtefestivali raames viltimise õpituba Merle Ambrega.
Viltimise õpitos saab valmistada nõelviltimise tehnikas ehteid- kõrvarõngaid, rinnanõela, või kaelaehet. õpitoa eesmärgiks on tutvustada nõelviltimise algtõdesid ja valmistada praktiliselt ehe. Vajalikud materjalid on kohapeal olemas.
Osalustasu: 5€

Ehtefestivali raames avame 10. juunil kell 17:00 Ungari, Soome ja Eesti instituutide koostöös näituse „Eestlane, soomlane ja ungarlane. Soome-ugri ehted ja tekstiil“

15.juunil, kolmapäeval kell 18:00 toimub töötuba „Maitsetaimedel on Jumet!“
Seekord on LOOV galeriil ja Jume Organical rõõm tervitada kõiki aiandushuvilisi - ka neid, kes omale kortermajas kodu sisse seadnud või isiklikku maalappi ei oma. Seekordses õpitoas tuleb juttu loodusliku taimekasvatuse põhimõtetest, ürtide ja maitsetaimede kasvatamisest linnatingimustes, looduslikest väetistest ning sellest, kuidas potipõllumajanduse saadusi nii oma kõhu kui naha heaoluks kasutada.
Maitseme erinevaid ürte ning neist valmistatud taimeteesid, segame erinevatest ürtidest kokku oma isikliku teesegu ning näomaski, teeme näpud veidi mullaseks ja naudime mõnusat suveilma Tartu Loomemajanduskeskuse rõdul.
Osalustasu: 7€

28.juunil, teisipäeval kell 18:00 toimub õpituba „Savimaskil on Jumet!“ ehk luksuslik ning ülimalt hooldav spaa-kogemus omas kodus!
Sügavalt Maroko maapõuest pärit Rhassouli savi on nahahoolduses oma niisutavate ning puhastavate omaduste poolest hinnatud juba aastasadu. Rikkaliku tekstuuri ning rohkete mineraalidega savi on ideaalne maskide ning mähiste tegemiseks, pakkudes nahale juba esimese kasutuskorraga rohkelt niisutust ning muutes naha klaariks ja elastseks.
Õpitoa käigus valmib 50g erinevate looduslike ning eeterlike õlidega rikastatud just Sinu nahatüübile sobivat näomaski. Lisaks saad kodus katsetamiseks kaasa 15g savi!
Osalustasu: 12€

Järgmise näituse avame aga Tartu Linna päeva puhul 29.juunil. Näitusel saab näha Tartu noorte kunstnike loomingut, mis neile seostub Tartu linnaga. Selle kohta aga tuleb täpsem info varsti :)

No comments:

Post a Comment