2.2.11

WORKSHOP: Jume looduskosmeetika

Äsja Taru Loomemajanduskeskuse eelinkubatsiooni koolituse järel edukalt oma äriplaani kaitsnud Christina Treier alustab juba oma tegevust meie majas, seda esialgu galerii ruumides õpitubasid korraldades.

Esimene Jume ja Loov kööstöö õpituba toimub juba neljapäeval, 10.veebruaril kell 18:00. Seekord valmistame koos vannipomme. Lausa kaks kingi varianti sõbrale - mõnus õhtu koos meisterdades või pisike kodune spa elamus vannipommi näol!
(Vajalik etteregistreerimine: helen.puistaja@gmail.com)

* Iga kuu saab olema vähemalt üks õpituba, märtsis on plaanis teha kehakoorijat!
* Muidugi saab õpitube ka tellida, kasvõi mitu (teiste õpitubade kohta vaata infot siin), kohvipausi ja snäkilauaga näiteks :)

Muuseas pakub Jume järgnevaid õpitube looduskosmeetika valdkonnas:

Vannipommil ja huulepalsamil on Jumet!
Juttu tuleb tavakosmeetikas sisalduvatest ohtlikest ainetest, looduslikest õlidest ja nende kasutamisest, aroomiteraapiast ning selle rakendusest ja loomulikult keha- ning loodussõbralikust vanniskäigust. Kõige selle käigus valmib kaks iseäratavat vannipommi ning 7 ml naturaalset huulevõiet.
Kehaõlil on Jumet!
Räägime õigest naha- ja kehahooldusest ning tavakosmeetika looduslikest alternatiividest. Luubi all on erinevad looduslikud õlid, rasvad ja eeterlikud õlid. Praktilises pooles valmib 150 ml luksuslikku kehaõli, mis sobib just Sinu nahatüübile.
Kehakoorijal on Jumet!
Vaatleme, mida on mõistlik oma nahale panna, millega õrnalt ent efektiivselt surnud naharakke erinevatest kehapiirkondadest eemaldada ning kuidas oma nahka pärast seda õigesti niisutada. Segame erinevatest koorivatest elementidest, looduslikest õlidest ja rasvadest ning ürtidest kokku 200 ml suurepärast kehakoorijat.
Kehavõil on Jumet!
Proovime omal käel järgi, kui lihtne on valmistada looduslikel rasvadel põhinevaid kehavõideid. Sekka rohkesti teadmisi looduslike rasvade olemusest ja omadustest ning eeterlike õlide iseärasustest. Õpitoa käigus valmib 100 ml tahket, sheavõi baasil valmistatud kehavõid.
Vannisoolal on Jumet!
Uurime, miks tunduvad ühed vannisoolad paremad kui teised ja miks neid üldse tarvis on. Koos valmistame 200 g surnumeresooladest koosneva vannisoola, mis on rikastatud erinevate eeterlike õlide ja muu nahale kasulikuga. Kui vaja, panema soola veega kokkupuutel kihisema ka!

Põnevat lugemist leiad Jume orgaaniliste kehahooldustoodete FB lehel!

Lisainfot ikka telefonil 553 7169 või helen.puistaja@gmail.com

No comments:

Post a Comment