28.2.11

Uudiskiri: Märts 2011

Märtsi kuus on LOOV galeriis kõik reeded sisustatud, tegevust jagub aga ka teistele päevadele!
Plaanis on kaks näitust - surnud popikoonide teemaline näitus "Ma näen surnud inimesi. Ja nad rokivad" 1. - 10.märtsil ja maalinäitus "Unustatud / unustamatU" 11. - 24. märtsil.

Tegemisete kalender:

1.märtsil, teisipäeval kell 19:00 avame Von Bomb (Indrek Haas) stencil maalide näituse „Ma näen surnud inimesi. Ja nad rokivad!“

4.märtsil, reedel kell 17:00 toimub kivist ehte valmistaminse õpituba Merle Ambre juhendamisel. Kursuse eesmärk on tutvustada ilma auguta või ka auguga merekivide ja poolvääriskivide kujundamist ehteks. Selleks kasutame vasest, messingist või hõbedast traati ja lisandeid. Kursuslased võiksid võtta kaasa kodus leiduvaid katkisi ehteid ja kive, et nendest ehe valmistada. Kellel sobivat materjali pole, saab selle valida kohapeal enne kursust.
Osalustasu: 10€

8.märtsil, teisipäeval, kell 17:30 toimub Etnoehte korraldatav vaha nikerdamise töötuba. Töötoas saavad huvilised omale teha vahast ehte mis hiljem valatakse metalli. Vahast on võimalik valmistada nii tasapinnalist kui ruumilist ehet (sõrmus, ripats, kõrvarõngad). Registreerimiseks kirjuta: etnoehe@gmail.com. Kiireloomuliste küsimuste korral helistage Merlinile 53418765.
Osalustasu: 9€

11.märtsil, reedel kell 18:00 avame Marin Ploomipuu maalinäituse "Unustatud / unustamatU"

18.märtsil, reedel kell 18:00 toimub õpituba „Vannipommil on Jumet!“ Juttu tuleb tavakosmeetikas sisalduvatest ohtlikest ainetest, looduslikest õlidest ja nende kasutamisest, aroomiteraapiast ning selle rakendusest ja loomulikult keha- ning loodussõbralikust vanniskäigust. Kõige selle käigus valmib kolm iseäratavat vannipommi.
Osalustasu: 8€

25.märtsil, reedel kell 18:00 toimub õpituba „Kehakoorijal on Jumet!“. Vaatleme, mida on mõistlik oma nahale panna, millega õrnalt ent efektiivselt surnud naharakke erinevatest kehapiirkondadest eemaldada ning kuidas oma nahka pärast seda õigesti niisutada. Segame erinevatest koorivatest elementidest, looduslikest õlidest ja rasvadest ning ürtidest kokku 200 ml suurepärast kehakoorijat.
Osalustasu: 11€


*Kõikide õpitubade hinnas sees on juhendamine, materjalid, kohvi/tee paus.
*Vajalik etteregistreerimine: helen.puistaja@gmail.com või telefonil 5537169 (hiljemalt päev enne õpituba)

* 10.-14. märts on galerii pood suletud!

* 11.märtsil, reedel kell 12-21 leiab meid Tallinnast Viru Keskusest, kus müüme ja tutvustame galeriid ja oma kunstnike.


Märtsi kuu jooksul saab ka veel näha, miks me küll pidasime vajalikuks Kersti ja Valteriga koos pühendada pool päeva sellele, et muuseas üht TeaBag'i mööda maad liigutada :)

2 comments:

  1. väga lahe klipp sai asjade liigutamisest :)

    ReplyDelete
  2. kusjuures iga vaatamisega läheb paremaks :D

    ReplyDelete