15.6.10

Puhkus (alates 22.juunist)

Suvi on käes ... lähme puhkama ja mängima!

Augustist saati juba suuremate takistusteta vapralt avatud olnud galerii, mis vahepeal juba tervelt 17 näitust toonud, paneb mõneks ajaks uksed kinni. Naudime päikest ja kogume uusi ideid järgmiseks näituste tsükliks. Nii mõnigi huvitav plaan on juba peas liikumas ja mitu toredat näitust kirjas.

Saadan teid suve nautima ühe mälestuspildiga eelmisest suvest (Valteri klõps)

---

Oma kunstilised ja lõpunkinkide ostud tasub seega teha hiljemalt 21. juuni (siinkohal ka teavitus, et laupäev, 19. juuni on müügiruum samuti suletud - armsatele kunstikooli kaaslastele peavad lilled lõpetamise puhul saama üle antud).

Võin veel lubada ka juuliks üht väikest aktsiooni, mille kohta täpsem info ka varsti tulekul.

Kuna täpselt taasavame ei ole veel kindel, kuid kindlasti annan teada kohe kui selgub. Kui aga kindel soov midagi endale soetada meie puhkuse ajal (ja ka sellel laupäeva), tasub helistada (55 37169), kindlasti leiame viisi selle soovi täitmiseks.

---



22.juuni on ka viimane päev külastada hetke näitust, mis on saanud väikese kajastuse nii Tartu Postimehes, kui Tartu Ekspressis (mille PDF versiooni saab siit). Siia juurde ka näituse plakat, mis veel blogisse siiani ei jõudnud, tegijaks ikka Valter Jakovski, ilmelgelt.com.


Rõõmsa jällenägemiseni :D

No comments:

Post a Comment