1.3.10

"mm naha all" vol. 2


Ehk siis, rõõm on teatada, et meie kõigi lemmiknäitus rändas edasi Tartu Kaubamaja kolmanda korruse galeriisse. Täna panime juba suure publiku huvi saatel üles, ning sinna ta jääb kuu lõpuni.

Neile, kes veel ei tea, siis ...

"mm naha all" on sündinud kolme loovettevõtte - Ulm Stuudio, LOOV galerii ja Tartoo-Tattoo - koostöös, sooviga pakkuda vaatajatele võimalust saada osa tänapäeval üha laiemalt levivast kehakunsti liigist.

Püüdsime jäädvustada erinevate eluvaldkondade inimesi, keda ühendab huvi tätoveeringute vastu ja näidata inimest, seadmata tätoveeringut üksi keskmesse, vaid käsitledes seda iga inimese osana, samas väljendades austust selle ainulaadse ja kandja jaoks igavese kunstiteose suhtes. Käesoleva näituse eesmärk ei ole tätoveeringute propageerimine, pigem neutraalne pilguheit kehakunsti maailma, mis enamasti võõraste pilkude eest varjatuks jääb. Piltidele on kandjaid jäädvustatud täpselt sellistena nagu nad koos oma kaunistustega on.

„Tätoveeritud inimestega ongi minu arvates see lahe teema, et iga inimese pildi taga peitub kindlasti üks huvitav story," ütleb näiteks üks portreteeritutest.

No comments:

Post a Comment