14.1.10

Fotonäitus "mm naha all"

Oli mul mõte ... pikaajaline, et võiks tätoveeringuid kuidagi näitusele saada ... mõni päev hiljem mainis mulle Piret mõtet, et peaks fotonäituse tegema. Mõtlesime. Pildistasime. Taotlesime raha, ei saanud ... mõtlesime veel. Rääkisime, pärisime hindu, tegime kõike mida võimalik - ikka viimasel hetkel. Hetkel tegelt ka teeme veel. Homme on aga kõik tehtud ... õhtul vähemasti. Niipalju eelloost ... seega:


Reedel, 15. jaanuaril kell 19:00 avatakse LOOV galeriis (Kalevi 13) näitus „mm naha all“.

Näitus "mm naha all"on loodud kolme loovettevõtte koostöös: kaks nendest sügisel avatud Tartu Loomemajanduskeskuses tegutsejat – fototeenuseid pakkuv Ulm Stuudio ning noore kunsti müümisele ja näitamisele pühendunud LOOV galerii. Kolmandana on projekti kaasatud juba kuus aastat Tartus tegutsenud alternatiivsem loovettevõte Tartoo-Tattoo tätoveeringustuudio.

„Tätoveeritud inimestega minu arvates ongi see lahe teema, et iga inimese pildi taga peitub kindlasti üks huvitav story.“
„.... ja ei olnud valus uni tuli vahetevahel peale kah...“
„...kaasaegse tätoveerimiskunsti peegeldus-erksad värvid, ulmelised ja värsked ideed...“
„Minu jaoks on tattood isiklikku laadi ja hinge peegeldus....“
„Stay Inked“

Jep ... muu ei olegi hetkel oluline, tuleb sie üle vaadata ja arvamus kujundada. Seega homseni ... plagieerides - "Stay inked"

Helen


No comments:

Post a Comment