3.12.09

Lampi Näitus Lambist ... Lamp.

Jah selline on aasta viimase näituse nimi. Täitsa lambist noh.

Kuid alustame algusest. 12. ja 13. detsember on sellised tähendusrikkad päevad, mil meie majas toimub suuremat sorti jõulueelne pralle nimega Loovuse Valgus. Kahel päeval on keskus täis tegevust: jõululaat, õpitoad, võimalus pildistamiseks, moeetendus jpm. Meie omalt poolt veame selleks ajaks kohale mõned kauplejad ja õpitoad.

Pikemalt räägiks aga peamisest mulle endale huvi pakkuvast. Nimelt tulevad toredad andekad inimesed ja juhendavad valgustite tegemist. Täna juba tõime uutelt sõpradelt Hektor Light'ist igasugu vidinaid millest valgusteid kokku nikerdada. Pingsalt mõtlen veel kust mida saaks, küll 12ndaks välja mõtlen. Igal juhul rohkem infot tuleb varsti, kuid ette võin öelda, et kõik on oma ideede ja kodust võetud asjadega oodatud. Veedaks kahel päeval heas ja töises seltskonnas aega ning looks midagi ilusat!

Ja jõuamegi sissekande pealkirjani ... nimelt nii õpitoa raames valminud kui mujalt kokku toodud valgustitest paneme kokku näituse, saab tore olema, ausõna.

Illustreeriva materjalina üks keerukam disainime, mille valmistanud Sven-Erik Viira ja pildile jäädvustanud Piret Lain (selliste tegemisega me siiski 2 päevaga hakkama ei saa, aga inspiratsiooniks ikka).

Lamp.

No comments:

Post a Comment