10.10.09

Müügi-ja kunstigalerii LOOV kuulutab välja konkursi näitusepindade kasutamiseks perioodil 08.01.2010 - 30.06.2010

Galeriist:

Tegutseme ametlikult alates 8.augustist 2009 Tartu Loomemajanduskeskuse ruumides. Näituseruum on oma iseloomult hubane ning sobib suurepäraselt just väiksemate, vahetumate näituste korraldamisek. Ruumi mõõtmed on 5.3 x 4 m, ruumi kõrgus ca 3.7 m. Ühe lühema seinaga arvestada ei saa, kuna seal aken ja uks (akend on võimalik muidugi kinni katta). Ka teises lühemas seinas on uks kuid pool seinapinnast kasutatav. Näituseruumi on võimalik ka täielikult pimedaks teha. Näituseruumile lisaks on eraldi väike müügigalerii.

Galerii eesmärk on aidata eelkõige noortel kunstnikel ja kunstiüliõpilastel luua uusi kontakte, müüa oma teoseid, korraldada töötubasi ja näitusi – teha endale nime. Noorte kunstnike all mõtleme ka neid, kel vanust ehk natuke rohkemgi kuid loomevaldkonnaga just viimastel aastatel rohkem tegelenud on.

Ootame oma galeriisse nii pinnalisi kui ka ruumilisi ekspositsioone.

Samuti on võimalik meie riiulile jätta oma portfolio. Portfolio võib olla voldiku, kausta vms. kujul. Läbi portfoliote oleksid esindatud ka kõik need kunstnikud, kelle töid hetkel müügil ei ole kuid kes on valmis tegelema eritellmustega.

Ette on nähtud ka näitusepinna kasutamise tasu. 2010 aasta üür on 65 eesti krooni päev eest. Üüritasu on määratud ainult neile päevadele, mil galerii ka reaalselt avatud on.


Konkursi tingimused:

Ootame teie näituse idee/kontseptsiooni kirjeldust, teoste andmeid: hulk, formaat, võimalusel fotod (tööde hulga ning formaadi juures arvestada kindlasti ruumi võimalustega).

Märkida ära ajavahemik, mil saate oma tööd meile eksponeerimiseks tuua. Siinjuures palume olla üsna kindlad oma väljapakutud kuupäevades hilisemate korralduslike probleemide vältimiseks.

Kui te vajate veel mõningaid lisatarvikuid (laudu, toole vms), siis palun ka sellest aegsasti teada anda.

Soovitatav on näitusetöödele lisaks koostada ka ennast ning näitust tutvustav plakat (hetkel taotlusele seda lisada pole vaja)

Oma taotlusele lisa kindlasti veel:

-nimi
-kontaktandmed
-kas vajad abi näituse reklaami kujundamisel


Galerii pakub omalt poolt:

Vajadusel näituse reklaamplakati kujundust
Oleme nõu ja jõuga abiks toetuste taotluste ettevalmistamisel
Suurepärast näitusepinda uudses ning arenevas Loomemajanduskeskuses
Võimalust jätta oma teoseis meile müüki
Loovisiku reklaami läbi portfoliote ning müügil olevate teoste


Taotlused esitada maili teel aadressil loov.galerii@gmail.com või posti teel OÜ Elele Manu, Kalevi 13, 51010 Tartu. Kindlasti lisage taotlusele ka oma kontaktandmed!!!!


Taotlusi võtame vastu kuni 1. detsembrini 2009
Lisainfot meie majas toimuva kohta saab aadressil: www.lmk.ee

Küsimuste tekkimisel saab meiega iga kell kontakteeruda:

loov.galerii@gmail.com
Helen Puistaja 55 371 69

No comments:

Post a Comment