24.5.11

Üleskutse!

Loov galeriis on tulemas Tartu teemaline noore kunsti näitus, mis küllaldaste tööde laekumise puhul laieneb ka Fuajee galeriisse.

Näituse avamine saab olema Tartu linna päeval 29.juunil ning avatuks jääb Hansapäevade ja Europead lõpuni, ehk 24. juulini. Seega algab ja lõppeb üritustega, mis kindlasti toob meile külastajaid. Sel aastal on Loov galerii ka Like A Local turistikaardil, millega on siia juba mõningaid inimesi jõudnud. Kel huvi, nende tööd võiks olla näitusel ka müügis või nt üks töö näitusel ja mõned müügis galerii poes.


Näitusele ootame Tartuga seonduvat, olgu kujutatud arhitektuuri, loodust, inimesi või muud. Ka tehnika osas ei sea mingeid piiranguid. Hea meelega võtaks ka ruumilisi töid, heliinstalatsioone, luulet, ehteid jm. Kindlasti peavad kõik tööd aga olema korralikult vormistatud.


Kui on huvi osaleda, siis anna sellest märku kirja teel helen.puistaja@gmail.com, siis räägime juba täpsemalt. Kindlasti levita infot ka neile, kes võiks olla huvitatud oma tööde näitamisest.

*Jäädvustus eelmisest (Anneli ja Teele) näituse avanemisest

No comments:

Post a Comment