20.12.10

Pühad tulemas

Galerii on sel aastal avatud veel tervelt neli päeva. Aasta viimast näitust saab vaadata ja jõulukinke endale ning sõpradele soetada veel 23. detsembrini. Neljapäeval nimelt keerame kell 15:00 ukse lukku ja avame alles13. jaanuaril.

Enne puhkust aga on meil veel sellised pakkumised:

*Jätkuvalt kehtib nädala pakkumine, ehk siis saab üle 500.- kroonise ostuga kaasa tasuta Loov galerii kured (kusjuures valmis just peotäis uusi värvilisi kurgesid)!

*Jõulumeeleoluliselt tasub kindlasti küsida soodukat ka müügil oleva kohta. Eriti on soovitatav see Andre Saviagu maalide osas. Kunstnik on eriti heldelt ära andmas oma töid. Tule ja uuri!

*Lisaks saab iga üle 100.- ostuga kaasa kupongi, mille ära täites saab osaleda viie Raul Oreškini näituse "Baleriinid ja muud daamid" tööde loosimises.

4 comments:

  1. Mis on A. Saviaugu maalide hinnad orienteeruvalt?

    ReplyDelete
  2. Ma ei tahaks sellele küsimusele konkreetsetes numbrites vastata, kuna ka galeriisn seinal hindu ei ole. Hetke seisuga on hinnad kõik läbiräägitavad, tuleb kohale tulla ja räägime :)

    ReplyDelete
  3. Ahahh! Ühesõnaga pean Tallinnast Tartu sõitma ja küsima infot hinna kohta? Kas endale ei tundu kuidagi groteskne? Kui juba pärima hakkasin, siis ehk paljastate need tagamaad, miks hind on niivõrd konfidentsiaalne, et ei anna ilma silmast silma kõneleda? Nagu näha on õiged müügimehed eesotsas.

    ReplyDelete
  4. Ma usun, et maali ostes tahetakse seda siiski elusuuruses näha. Kunstniku soov on selline, et hindu ei oleks küljes, kui aga tahate numbrit, siis orienteeruvalt on need 150 - 300€.
    Kui mõni maal konkreetselt huvitab, siis saatke vastav soov mailile (helen.puistaja@gmail.com) ning võin saata mõõdud ja saame rääkida ka hinnast.

    ReplyDelete