20.9.10

WORKSHOP: Talgikivi!

Mis seostub Sul sõnaga talgikivi? Raskesti töödeldav kivikamakas või hoopis mittemidagi ütlev hall kivitükk? Tegelikult on tegu aga väga ilusa ja eripalgelise pehme kiviga, mida leidub igas suuruses ja värvis.

Talgikivi töötelmine on ääretult lihtne, selleks ei ole vaja kalleid ja keerulisi tööriistu ega üle mõistuse palju jõudu. Seepärast sobib õpituba igas vanuses huvilistele.

Talgikivi workshopile võid tulla ilma igasuguste eelteadmiste ning vahenditeta. Kohapeal saad meilt materjalid ja tööriistad. Õpitoas kasutame peopessa mahtuvaid tükke, millest on võimalik teha nt kaelaehteid/talismane - võimalus teha oma pisike skulptuur/kunstiteos. Töötlemiseks kasutame peamiselt liivapaberit, seetõttu sobib tegevus ka noorematele huvilistele. Mõnusaks äraolemiseks soovitame kaasa võtta hea sõber.

Õpitoa hind grupile: alates 890.- (kuni 12 osalejat)
Hinna sees on: juhendamine, igale osalejale ühe eseme materjal, tööriistade kasutamine, viimistlusmaterjal, soovi korral pael ehte jaoks ja loomulikult kohv/tee.

*Kui olete materjaliga juba varem kokku puutunud ja soovite midagi suuremat teha, siis on võimalik tellida suuremaid kive (nt ette puuritud teeküünla kohaga). Hoogu sattunutel on võimalik toorikuid koha peal juurde osta.

*Emotsioone piltidel workshopist Saaremaal!

Lisainfo: Helen 5537 169 või loov.galerii@gmail.com

No comments:

Post a Comment