16.6.16

Kõik hea tuleb kolme kaupa?


Järgneb postitus, mis on põhimõtteliselt eelmise sissekande tsuti lühem kokkuvõte, konkreetsemate faktidega :)

Enam kui seitse aastat tagasi sai ühe lapsepõlve unistuse ja erinevate ootamatute kokkusattumiste tulemusel alguse LOOV.  Nüüdseks olen jõudnud aga päris mitu muud asja vahepeal algatada, LOOV jääb aga alati selleks esimeseks seemneks, kust kõik teised ideed ja tegemised alguse said.

LOOV tahtis alustada kohvikuna, mille juurde käib galerii, alustas aga hoopis galeriina, mille juurde käis disainipood. Nii see teatavasti siis mõnda aega eksisteeris ja muuseas ka eluvaimu oma väikesele järglasele weLOOVorigami eheteseeriale andis.

Peale galerii sulgemist ilmus päris tublisti tegutsema ka weLOOVexhibition. Nende kahe kõrvale tekkis aga mingi hetk The Unified Field eheteseeria, mis on tegelikult rohkem mind peegeldav kui kirsiõiehõnguline origami. See on alati jäänud minu pisikeseks pesamunaks, mis tegutseb vaikselt omaette, on aga leidnud endale pühendunud fännid.

Selle aasta alguses sattusid juhused taas kokku ja asusin Aparaaditehasesse disainipoodi rajama. See on nüüdseks ilusti sisustatud, vajalikud Exceli tabelid tehtud ja tulevasele poepidajale üle antud.

Ehk siis peale kahte poodi ja kahte brändi ründaks nüüd mõlemas kategoorias kolmandat, millel on nüüd ka lõpuks nimi: Slow.

Slow on teadlik ja vegan rõiva- ja elustiili pood, mille eesmärk on tuua klientideni jätkusuutlikke, stiilseid ja taskukohaseid riideid. See on isiklikust kvaliteetsete ja minimalistlike rõivaste otsingutest välja kasvanud pood, mis nii kauba valikus kui kontseptsioonis rõhub teadlikule ja jätkusuutlikkusele aga ka jäävale stiilile.


Slow veebiood stardib 2016 sügisel, füüsiline pood Tartus niipea, kui leiame sobiva pinna. Poe ruumi kasutuse osas üritame olla sama teadlik ja ressursse säästev kui müüdav kaup. Lisaks toimib Slow ka üldise info kogujana ja jagajana. Nii blogi postituste kui isikliku nõustamise kaudu üritame levitada jätkusuutliku eluviisi põhitõdesid ning ergutada tarbijat erinevates valdkondades sellele enam rõhku asetama.

Koduleht on meil veel loomisel, seniks aga saab FB lehel ennast kursis hoida: facebook.com/slow.ee

Mul on suured lootused sellele, et kolmas on hea ja jääb viimaseks. Selle kõige elluviimiseks oleks aga vaja veidi toetust. Seepärast sai tehtud projekt Hooandjasse, mis nõudis ka minu elu kõige suuremat väljakutset: kaamera suunas targa jutu ajamist. Kui juba näituste avamised olid minu jaoks rasked, siis see oli hoopis teine tase õudust. Asja tast aga sai ja eks ma siis seda eneseületust ka levita.



Ehk siis, kui sul on huvi teadlike ja ilusate riiete vastu, siis ole hea jaga, jälgi ja toeta meid!
Mina tänan :)

No comments:

Post a Comment