24.12.11

Uudiskiri: Detsember vol.2

On alanud Loov galerii pisike jõulupuhkus isetehtud piparkookide ja hõõgveiniga ja nagu lubatud on nüüd ka aeg uudiskirja järjele. Juba 27. hommikul oleme jälle galeriis platsis ja algab meie "4 päeva - 4 näitust" maraton, mis sisaldab all olevat.

Koos sellega tutvutame aga ka LOOV uut logo, mis nüüd veel mõned päevad sisaldab liidest galerii, tulevikus aga ka kõike muud, millega tegeleda kavatseme. Esmaspäeval saavad ka kured endale we LOOV origami märgi ja tulevikus ilmub meie uut punast logo veel, tasub silmad lahti hoida.

Näitused aga tulevad sellised:

müra2000 “Asitõendid”
27. detsembril puistab staažikas, kuid väheaktiivne tänavakunstnik ja šabloonientusiast müra2000 üheks päevaks loov galerii külastaja ette peaaegu kogu kapi sisu nagu meeleheitel inimene psühhiaatrile. Pole kokkuvõtet, korrastatust, süsteemi ega isegi kunstnikku. See on vahendikeskne väljapanek, mis kujutab trafaretikujutise papist negatiivi kaunidust, koliseva värvipurgi lummavust ning kriipivaid kinnisideid.

Sille Sikmann “Rännaku algus”

28.detsembril toimub Tartu Kõrgema Kunstikooli nahadisaini IV kursuse tudengi 2011 aasta Erasmuse suvepraktika raames valminud meeste kingakollektsiooni "Charmer" näitus/esitls. Kollektsioon valmis Ungaris Budapestis kingadisaineri Anna Zaboeva juures.

Andre Saviauk “Öö magab päeval ja päev magab öösel”
Müügigalerii kõige paremini müüva noore kunstniku personaalnäitus, kus saab töid nii vaadata kui ka osta. Osa maalidest on varem poes müügis olnud, lisandunud on aga ka uusi, seni nägemata maale. Andre maalid on olnud galeriis kõige esimesest avatud oleku päevast saati ja jäävad ka viimase päevani.

LOOV galerii lõpunäitus #50
Kokkuvõte galerii tegevusest, kus käe saab külge panna igaüks, kes tunneb vajadust ja soovi jätta oma märk galerii ajalukku.

Loov galerii soovib kõikidele sõpradele ilusaid ja loovaid pühi! Näeme uuel nädalal :)

No comments:

Post a Comment