8.12.09

Valgustite Workshop!

Tartu Loomemajanduskesku Disainituru Loovuse Valgus raames toimub LOOV galeriis väga vabas vormis valgustite valmistamise õpituba. Ei ole loengut ega õpetajat, on juhendajad, kes aitavad ja inspireerivad. Kõikidel tegijatel on midagi anda juurde kogu üritusele – õpetatakse üksteist.

Eesmärk on pakkuda võimalust kõigil, kel mõni idee juba pikalt kummitanud, see ka valmis teha. Samas on oodatud ka kõik, kel soovi kohapeal improviseerida. Oleme kokku kuhjanud materjale ja kutsume üles ka osalejatel tuua kodust kõik millest miskit annab teha, asju ning materjale mida enam ei kasuta, kuid ei raatsi ka niisama ära visata - kui ka ise välja ei mõtle miskit, küll keegi mõtleb! Sama kehtib vanade valgustite kohta, mis töökorras, kuid vajaks välimusele uuendust. Seega kõik andekad ja toredad sõbrad tulge, tehke, inspireerige, õpetage!

Parimad nädalavahetusel tehtud valgustid lähevad ka näitusele „Lampi Näitus Lambist ... Lamp“ ning soovi korral ka müüki. Küsimustele vastan hea meelega: helen.puistaja@gmail.com või tel. 5537 169. Ka oma osalemise soovist palume teavitada!

Toetab Hektor Light!

No comments:

Post a Comment